Balinese vegetarische 4 uur durende cooking class.....

16 juli 2014 - Ubud, Indonesië

Balinese nasi goreng

300 gr. Steam Rice or mie
20 gr. Tomato sambal
15cl Vegetable oil
1 Egg
15 gr. Leek sliced
50 gr. Chicken chopper or tofu
1 t sp. Sweet soya sauce
45 gr. Chay sin,shredded
60 gr. White cabbage shredded
5 gr. Garlic,chopped
3/4 tsp. salt
1/4 tsp White pepper
2 tsp. Oester sauce


1. Sautte egg
2. Add garlic
3. add chay sin,white cabbage,leek and cook until become withered.
4.add steamed Rice or mie and other ingredients that are sambal,salt,pepper,oystersauce
and sweet soyasauce.Stir until all mixed.
5.Taste for seasoning and serve on plate; garnish with fried shallots,fried egg and acar in
Front.
6. serve with sambal tomat in separate bowl.

Enjoy your meal!

Foto’s

5 Reacties

  1. Dek:
    16 juli 2014
    Gaan we doen!
  2. Henny van der Waal:
    16 juli 2014
    Ik denk dat je moeder gelijk aan de gang gaat!!!
  3. Monique kuijt:
    16 juli 2014
    Wij gaan voorlopig de komende weken voor pasta.Italiaanse gerechten,maar het klinkt en ziet er heerlijk uit!!! Eet smakelijk!
  4. Ma Verkerk:
    17 juli 2014
    Ik denk dat Henny dat wel weet.
    Wij hebben vandaag worteltjes met vissticks gegeten,
    Dat vonden wij dus lekkerder.
    Ma
  5. Marijke Janne:
    20 juli 2014
    Alleen van de foto's al krijg je trek. Ben gek op nasi goreng dus aan de slag en smullen maar!